Dėl savo nuostabaus maisto, kuris yra įkvėptas Ispanijos ir Afrikos kultūrų. Salose yra daugybė restoranų, kuriuose galite mėgautis tradiciniais patiekalais, tokiais kaip paella, tortochinillo al horno (keptas jautienos kepsnys). Be to, salose yra daugybė restoranų, kuriuose galite mėgautis vietiniu maistu, tokiu kaip papas arrugadas (kietai virtos kukurūzų košės) su mojo picon (pikantiškas padažas) ar gofio (kukurūzų miltų patiekalas).
Kanarų salose taip pat yra daugybė restoranų, kuriuose galite mėgautis vietiniu jūros produktų maistu, tokiu kaip žuvies ir krabų patiekalai. Pavyzdžiui, salose yra populiarus patiekalas “pescaíto frito” (kepta žuvis) ar “pulpo a la gallega” (keptas jūros gumbas su druska ir pipirais). Be to, salose yra daugybė restoranų, kuriuose galite mėgautis vietiniu jūros produktų patiekalais, tokiais kaip “almejas a la marinera” (jūros dumblių patiekalas su pomidorais ir svogūnais).
Kai kalbame apie gėrimus, Kanarų salose yra daugybė barų ir kavinukių, kuriuose galite mėgautis vietiniu gėrimu “mojito” (rumo gėrimas su mentoliu, cukrumi ir limonais). Be to, salose yra daugybė restoranų ir barų, kuriuose galite mėgautis vietiniu alumi, tokiu kaip “Dorada” ar “Tropical”.
Taigi, jei planuojate keliauti po Kanarų salas, rekomenduoju pasiruošti ir susipažinti su vietiniu maistu ir gėrimais. Salos yra tikrai turtingos savo maisto ir gėrimų kultūra, todėl rekomenduoju aplankyti vietinius restoranus ir barus, kad patirtumėte tikrąjį salų gyvenimą ir skonį. Be to, rekomenduoju pasiruošti ir susipažinti su vietinėmis maisto ir gėrimų kainomis, kad pasiruoštumėte ir mėgautumėtės savo kelione po Kanarų salas.
Manau, kad maistas ir gėrimai yra viena iš svarbiausių dalių kelionės, todėl rekomenduoju patikrinti vietinių restoranų ir barų rekomendacijas ir pasiruošti patirti nuostabų skonį Kanarų salose.
Kanarų salose taip pat rasite daug vietinių specialybių, kurios yra vertos pamatyti ir išbandyti. Pavyzdžiui, “pimientos de padrón” yra viena iš populiariausių užkandžių salose, tai yra kepami paprikos, kuriuose yra tik keletas rūgščių vaisių. Taip pat rekomenduoju išbandyti “wrinkled potatoes” (kremines bulves) su mojo picon padažu, tai yra tradicinis patiekalas salose. Jei esate į maisto keliones, rekomenduoju išbandyti “tacos de papas arrugadas” (bulvių košės taco su mojo picon padažu) ar “pescado a la sal” (kepta žuvis su druska).
Jums bus patiektos mažos bulvytės su lupenomis ir druska ant jų. Tai žinokite, kad jų lupti nereikia ir jos valgomos su lupyna.
Kanarų salose taip pat yra daugybė restoranų, kuriuose galite mėgautis vietiniu jūros produktų maistu, tokiu kaip žuvies ir krabų patiekalai. Pavyzdžiui, “cazón en adobo” yra tradicinis jūros produktų patiekalas, tai yra kepami maži žuvų gabaliukai marinuoti česnako, pipirų ir paprikos padaže. Be to, “pescaíto frito” (kepta žuvis) ir “pulpo a la gallega” (keptas jūros gumbas su druska ir pipirais) yra populiarių patiekalų salose.
Kanarų salos yra tikrai nuostabi vieta keliauti, tačiau jos taip pat yra puikus maisto ir gėrimų kelionių tikslas. Salose yra daugybė restoranų ir barų, kuriuose galite mėgautis nuostabiais Kanarų salų maisto ir gėrimų patiekalais. Todėl, jei planuojate keliauti po Kanarų salas, rekomenduoju susipažinti su vietiniu maistu, patiekalais ir gėrimais, kad tikrai patirtumėte salų kultūrą ir skonį.
- Tenerifė yra žinoma dėl savo delikatesų iš jūros produktų, tokių kaip “pescaíto frito” (kepta žuvis) ir “lapas de merluza” (kepta merluzė su daržovėmis). Be to, Tenerifė yra populiari vieta išbandyti vietinius desertus, tokius kaip “bienmesabe” (medaus ir mandlių desertas) ar “tentempies” (vietinės bandelės su įvairiais įdarais).
- Gran Canaria yra žinoma dėl savo vietinių jūros produktų patiekalų, tokių kaip “pulpo a la gallega” (keptas jūros gumbas su druska ir pipirais) ar “pescado a la sal” (kepta žuvis su druska). Be to, saloje yra daug restoranų, kuriuose galite išbandyti vietinius kontinentinio maisto patiekalus, tokius kaip “puchero” (daržovių sriuba) ar “ropa vieja” (kepta jautiena su daržovėmis).
Visos salos turi savo unikalų maisto patiekalus ir specialybes, tai yra tikrai patikimas būdas patirti vietinę kultūrą ir pasinerti į vietinį skonį. Rekomenduoju patikrinti vietinių restoranų rekomendacijas ir išbandyti kiek įmanoma daugiau vietinių patiekalų.